Elke drie jaar wordt er een groot treffen georganiseerd tussen 7 plaatsen met de naam Be(h)ringe(n), verdeeld over 5 landen. In juli 2022 is Behringen Hainich weer aan de beurt om alle andere Be(h)ringe(n) te ontvangen. Jong en oud ontmoet zich tijdens dit treffen. Internationale contacten en vriendschappen worden onderhouden en ontdekt.
In het laatste weekend van oktober vond het jaarlijkse toptreffen plaats van 5xBeringen Internationaal. Een delegatie van Nederland reisde af naar het noorden van Duitsland; Behringen Lüneburger Heide. Tijdens het weekend werd er teruggeblikt op de laatste succesvolle editie van 2019 in Beringe Nederland en alvast vooruit gekeken naar de komende spelen; 15, 16 en 17 juli 2022 in Behringen Hainich.

Tijdens het grote treffen vindt er altijd een 6-kamp plaats, het zogenaamde ‘Spel zonder grenzen’. Beringse jeugd vanaf 16 jaar (of die 16 zijn op uiterlijk 15 juli 2022) kan zich gaan opgeven voor de sportploeg, de opgavetermijn loopt vanaf heden tot en met 5 december as. Samen moeten zij de eer hoog houden en de strijd aangaan om de bokaal in Nederland te houden. Aanmelden voor de sportploeg kan via deze link.

Dus noteer alvast in jullie agenda: 15, 16 en 17 juli 2022 en maak er samen met ons wederom een groots feest van!